Nya lokaler vid gruvan i Falun

Den här veckan har Storcks konst- och ingenjörsbyrå flyttat in i ny lokal vid världsarvet Falu koppargruva i Falun. Vi delar hus med hantverksgruppen Kopparträdet och hamnar mitt i en kreativ och trevlig miljö med butik på bottenvåningen och kontorsutrymme en trappa upp. Kontoret innehåller både kontor målarateljé, en perfekt miljö för kreativa möten och idéer!

DSC_0089

Nu tar webbsidorna form

Äntligen börjar webbsidorna ta form! Under de första två månaderna har det varit fullt upp med annat så jag har skjutit arbetet med webben på framtiden. Men nu är det alltså dags att utforma företagets kanske viktigaste fönster mot omvärlden!

Jag har valt att arbeta i WordPress eftersom det är en plattform som jag har erfarenhet av sedan tidigare. WordPress är egentligen skräddarsytt för bloggar och det faller sig naturligt att publicera ett nyhetsflöde i bloggform som med det här inlägget.

Som komplement till nyhetsflödet kan man skapa en meny med fasta sidor. Där kommer jag att lägga upp företagsbeskrivning, kontaktuppgifter, beskrivning av mina tjänster och annat smått och gott.

Nu i början kommer det säkert att ske en del förändringar efterhand som jag testar olika upplägg. Välkommen att ta del av utvecklingen!

Mvh
Joakim

Teknik, system, kreativitet